AplikacijeIzdvojeno

Inkognito način Google Maps počinje se uvoditi za korisnike Android-a

Već neko vrijeme znamo da je Google na Karte donio koncept „anonimnog načina“ koji vam omogućuje  pretraživanja i pronalaženje ruta bez da ih automatski veže za povijest vašeg računa.

Ako ste neko kopali pokušavajući pronaći opciju bez ikakve sreće, niste je propustili. Iako je spomenuta još u svibnju na Google I / O, kompanija kaže kako je uvođenje tek službeno u tijeku.

Riječ o predstavljanju stiže putem stranice za podršku Google Maps, koju je prvi uočio AndroidPolice.

To je postupno predstavljanje, pa se nemojte iznenaditi ako novu značajku ne vidite odmah, čak i ako ste na najnovijoj verziji karata. To se razvija u serijama, počevši od korisnika Androida. Google kaže da bi trebao biti dostupan svim Androidovim korisnicima u narednih nekoliko dana.

Nakon što je omogućen na vašem računu, možete uključiti / isključiti anonimni način dodirivanjem slike vašeg profila, zatim prebacivanjem prekidača. Evo kako to izgleda:

Pa zašto anonimni način?  Bilo da je sezona praznika i da li pokušavate držati svoje mjesto za lov na poklone pod poklopcem ili posjetite liječnika i jednostavno biste radije da se ne pojavi sljedeći put kada vam prijatelj zgrabi telefon postoje razni razlozi zbog kojih biste mogli ostaviti manje krušnih mrvica. Imajte na umu da, iako je manje vidljivo vezan za vas, ipak je sve spremljeno na način koji stoji iza scene na Googleovom kraju.

prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close