GadgetiIzdvojeno

Pokloni za zimu

Ryze Tech Tello Quadcopter Iron Man Edition Powered by DJI

Naučite letjeti i hraniti svoju Marvelovu opsesiju ovim dronom inspiriranim Iron Manom. Možete snimiti savršeno stabilizirane 720p HD videozapise i fotografije od 5MP, te istražiti svijet Avengersa pomoću immersive aplikacije. Uz to, zahvaljujući inteligentnim načinima letenja i zračnoj sigurnosti, čak se mogu uključiti i početnici.

 

PLX uređaji Kiwi 3 Bluetooth OBD2 OBDII Alat za dijagnostiku skeniranja

Najmanji, najbrži i najsvestraniji OBD adapter, Kiwi 3 jednostavan je alat koji se uključuje u dijagnostički port vašeg automobila i prenosi informacije na vaš telefon, tablet, pametni sat ili računalo. Iako teško trošite bilo kakvu snagu, bežično možete komunicirati s motorom automobila kako biste sami dijagnosticirali moguće probleme.

 

OPKIX dvostruka nosiva kamera

Odvojite prste s telefona i uživajte u sadašnjem trenutku uz pomoć OPKIX nosivih kamera. To je u osnovi proširenje fotoaparata vašeg pametnog telefona, s istom oštrom video sposobnošću, ali na malenom nosivom uređaju koji oslobađa vaše ruke. Drugim riječima, možete živjeti u trenutku bez primjetnog video-snimanja vašeg sljedećeg iskustva s koncertom

 

Magnetski zaslon za automobil: 2-paket

Ovi magnetski poklopci vjetrobranskog stakla spasit će vas zimi. Pričvrstite ga svojim prednjim prozorom pričvršćenim magnetima, zavežite remene unutar vrata i izvucite ih kad ste spremni za vožnju. Baš na taj način, snijeg će sići bez napora.

 

Beard Head® prva kapa za glavu u obliku brade

Ova bizarna zvijer dolazi s podesivom maskom za bradu, tako da možete održati svoje lice toplim i ugodnim i prepustiti se svom unutarnjem barbaru. Bradu možete jednostavno odvojiti čičak na dane kada se ne osjećate posebno barbarski.

 

SUSTAIN grijani šal

Ostanite zdrav i izgledajte dobro bez potrebe za puno slojeva uz ovaj SUSTAIN grijani šal. Pruža prijenosnu toplinu dok ste u pokretu u isto vrijeme više od 3,5 sata, što čini putovanja u gradu zimi podnošljivijima.

prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close