Aplikacije

Eddy Travels zatvara krug predvođen od strane Techstars-a kako bi ocijenio svoj AI putnički pomoćnik

Eddy Travels, bot pomoćnik putničkog asistenta koji može razumjeti tekstualne i glasovne poruke, zatvorio je pretplatničku rundu od oko 500 000 američkih dolara koju su vodili fondovi Techstars Toronto, Practica Capital i Open Circle Capital VC iz Litve, s ulagačima iz Sjedinjenih Država. , Kanade, Velike Britanije

Pokrenut u studenom 2018. godine, Eddy Travels tvrdi da ima više od 100.000 korisnika širom svijeta.

Putnici mogu slati glasovne i SMS poruke botu Eddy Travels i dobiti personalizirane prijedloge za najbolje letove. Zbog ove jednostavnosti upotrebe, sada dobiva 40.000 pretraga leta mjesečno – maleno u usporedbi s glavnim portalima za putovanja, ali nije loše za robota koji je dostupan na aplikacijama Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Rakuten Viber, Line i Slack chat.

Tim se sada želi proširiti na smještaj, iznajmljivanje automobila i druge putničke usluge. Pretraživanje Eddy Travelsa omogućeno je partnerstvom sa Skyscanner i Emirates Airline.

Osnivači su iz Litve: Edmundas Balcikonis, generalni direktor, (koji je prethodno osnovan i vođen kao izvršni direktor TrackDuck startupa, stekao Invision), Pranas Kiziela i Adomas Baltagalvis. Tvrtka HQ ​​nalazi se u Torontu u Kanadi.

prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close